Thursday, March 22, 2012

Apa kelebihan wanita rendah berbanding wanita tinggi dalam hubungan kelamin?

  Mat       Thursday, March 22, 2012

 • Sebagai seorang lelaki wanita jenis mana yang anda suka, adakah jenis yang tinggi lampai atau jenis yang rendah comel?. Untuk mencari wanita yang tinggi lampai di negara kita sebenarnya agak sukar. Kalau ada wanita yang cantik anggun dan tinggi lampai biasanya laris untuk menjadi model.
 • Ada ramai juga lelaki yang tergilakan wanita yang tinggi lampai dan tidak berapa berkenan dengan wanita yang rendah walaupun comel. Tinggi lampai, berambut panjang, putih melepak dikaitkan dengan kecantikan yang menjadi idaman.
 • Tapi apakah perbezaan atau lebih tepat lagi apakah kelebihan wanita yang rendah berbanding wanita yang tinggi. Kita fokuskan dalam hal hubungan kelamin. Lagipun dalam kegilaan lelaki mengejar wanita akhirnya itulah matlamat kaum lelaki, untuk melepaskan keperluan mengawan mereka.
 • Kajian mendapati seorang wanita rendah akan lebih mudah mencapai klimaks dalam hubungan kelamin berbanding wanita tinggi lampai. Ini membuatkan wanita rendah kebiasaannya akan sihat dan puas dalam menjalani hubungan kelamin dengan pasangan mereka berbanding wanita tinggi.
 • Ini dipastikan dalam satu kajian yang menemui bahawa jarak antara 'clitoris' dengan 'vagina' boleh dijadikan ukuran untuk mengetahui samada seseorang wanita itu akan mudah untuk mencapai klimaks. Dan semakin dekat jarak tersebut semakin mudah wanita mencapai klimaks. Semakin tinggi lampai seseorang wanita itu maka semakin jauh jarak antara 'clitoris' dengan 'vagina'.
 • Timbul pula soalan bagaimana mengetahui ukuran jarak yang sesuai untuk wanita mudah mencapai kepuasan? jawapannya mudah saja, jika jarak itu lebih pendek dari jarak lebar ibu jari tangan anda, maka wanita tersebut akan mudah untuk klimaks.
 • Mungkin ini merupakan salah satu punca kenapa perhubungan antara lelaki dengan wanita tinggi biasanya jarang berkekalan manakala hubungan rumahtangga antara lelaki dengan wanita rendah biasanya kekal lama.
 • Bagi yang belum berumah tangga atau yang mahu menambah satu lagi, pastikan anda mencari wanita yang rendah agar anda dilihat hebat oleh isteri anda. Dia akan sentiasa kagum kerana anda dapat memberikan kepuasan kepadanya. Cuma sebelum kahwin jangan sampai anda minta untuk mengukur jarak yang disebutkan di atas terlebih dahulu
 • Dapatkan semua maklumat di atas dengan membaca buku... Bonk: The Curious Coupling of Science and S*x:
logoblog

Terima Kasih sebab sudi membaca, Apa kelebihan wanita rendah berbanding wanita tinggi dalam hubungan kelamin?

Previous
« Prev Post
Loading...

1 comment:

 1. Salam bro;

  Ini kena tanya Najib dengan Rosmah... hahahaha...

  ReplyDelete

Segala komen pembaca amat dihargai, tapi mohon komen dengan berhemah ya ! Terima Kasih !