Jas-du-it

Jasduit - Just do it !


Segala maklumat yang dipaparkan dalam blog ini adalah berdasarkan kajian dan pengetahuan penulis secara umum. Blog ini hanya berhasrat untuk memberikan sedikit maklumat dan panduan untuk mereka yang ingin tahu sedikit sebanyak berkenaan kehidupan dan juga kesihatan.

Tidak sama sekali blog ini boleh dijadikan alternatif kepada segala nasihat yang diberikan oleh doktor yang bertauliah kepada para pembaca. Segala keperluan terutamanya dalam hal ehwal kesihatan diri pembaca adalah tanggung jawab anda sendiri setelah mendapatkan pandangan daripada para doktor yang diiktiraf dan profesional.

Semua maklumat yang dibrikan adalah dalam bentuk umum dan penulis serta blog ini tidak sesekali memberikan jaminan atau apa bentuk kepastian terhadap segala yang disarankan di dalamnya. Oleh itu penulis dan blog ini menafikan bertanggung jawab dari sebarang masalah yang mungkin timbl akibat dari mengambil panduan daripada blog ini.

Segala nama yang dikaitkan dengan kejadian atau peristiwa di dalam blog ini adalah bukan nama sebenar. Jika berlaku persamaan, ianya adalah secara kebetulan sahaja.

logoblog

No comments:

Post a Comment

Segala komen pembaca amat dihargai, tapi mohon komen dengan berhemah ya ! Terima Kasih !