Jas Du It

Jasduit - Just do it !

Friday, April 15, 2011

Bagaimana Nak Tahu Wanita Masih Dara ?

  Abu Ays       Friday, April 15, 2011
Tips berikut diambil dari blog Indonesia kat sini. Bahasanyapun tidak diubah sebab saya tak berapa faham sangat sebahagian daripada perkataan yang digunakannya.

Tak tahu pulak samada ada kebenarannya, saya sendiri nak cuba perhati dan bandingkan kalau-kalau boleh dijadikan panduan. Tapi tip yang terakhir sekali nak kena raba tu tak leh lah buat.


Berikut pandangan buat para pria.


1. Ujung mata didekat hidung legok kearah dalam sebagian contoh cewek tidak perawan.
2. Rambut tipis dipinggir pelipis & dekat telinga tidak tegak berdiri.
3. Lengan ( dekat bahu ) tidak tipis artinya seperti lengan pria.,meskipun gemuk  
4. Pinggir Paha belahan terlihat nyata alias tidak bulat lagi.
5. Terlihat urat pada betis ( bukan Varises )
6. Kalo jari kelingking dipegang langsung keringat dingin & Salting 
7. Bentuk pantat yg condong turun kebawah tidak nonggeng keatas lagi( kuda saja yg sudah pernah ditunggangi berubah posturnya sama yg belum )
8. Kalo berdekatan / bersentuhan tubuhnya gampang panas.
9. Puting Payudaranya tidak besar.
10. Bila tersentuh "kemaluan" akan merasa sangat sensitif sambil mengeluarkan sedikit teriakan kecil.
logoblog

Terima Kasih sebab sudi membaca, Bagaimana Nak Tahu Wanita Masih Dara ?

Previous
« Prev Post

2 comments:

  1. Salam bro;

    Senang jer... bagi gua test dara atau tidak.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. BRO gua pun nk test jugak....

    ReplyDelete

Segala komen pembaca amat dihargai, tapi mohon komen dengan berhemah ya ! Terima Kasih !