Jas-du-it

Jasduit - Just do it !

Saturday, June 23, 2012

Wanita perlu tahu ini...

  Mohd Shubhi       Saturday, June 23, 2012

  • Para wanita yang bekerja kalau nak naik gaji dan naik dengan banyak senang sahaja. Pastikan anda bersenam. Kajian menunjukkan wanita yang bersenam akan naik gaji dengan banyak melebihi wanita yang tak bersenam. Sumber kajian.
  • Kalau wanita yang kerja sebagai pelayan pulak untuk mendapatkan tips yang cukup tinggi anda hanya perlu pakai pakaian yang berwarna merah. Begitu juga jika anda mahu memikat lelaki yang anda berkenan, anda juga boleh memakai pakaian yang merah. Jika terdapat beberapa wanita dan seorang daripadanya memakai pakaian warna merah, dia akan mendapat perhatian yang lebih baik berbanding dengan yang lain. Orang lelaki lebih terpengaruh dengan warna merah. Kajiannya di sini
  • Kalau wanita yang sudah berkahwin dan mempunyai anak-anak dalam masa yang sama bekerja berulang alik agak jauh dari tempat kerja, anda berpotensi mati awal dan menghadapi masalah hidup dan juga bakal menyusahkan suami anda dengan tekanan. Kajian menunjukkan wanita sebegitu lebih tertekan hidupnya berkali ganda. Aku punya cadangan pada mereka yang sebegitu, elok berhenti kerja saja dan duduk rumah jaga anak. Kajian ada kat sini. Kalau duit tak cukup tak perlu risau, dapatkan tips hidup ringkas kat sini.
logoblog

Terima Kasih kerana membaca, Wanita perlu tahu ini...

Previous
« Prev Post

No comments:

Post a Comment

Segala komen pembaca amat dihargai, tapi mohon komen dengan berhemah ya ! Terima Kasih !