Jas-du-it

Jasduit - Just do it !

Wednesday, July 10, 2013

Bonus ramadan: Wallpaper

  Mohd Shubhi       Wednesday, July 10, 2013
Sempena dengan bermulanya ibadah puasa hari ini, saya hadiahkan satu bonus wallpapaer untuk dijadikan sebagai penghias skrin komputer bagi parapembaca.

Apa yang anda perlu lakukan hanyalah klik pada gambar yang saya paparkan di sini untuk membesarkannya. Kemudian simpan di dalam komputer peribadi anda. Selepas itu bolehlah anda tukarkan wallpaper komputer anda dengan gambar yang saya berikan ini.

Gambar ini nampak ringkas tetapi menarik. Bila dibesarkan dan terpampang pada skrin komputer anda ia memberikan satu impak yang kuat dalam jiwa melihatkan kebesaran Allah menjadikan alam ini.


Lihatlah sebuah pulau ditengah lautan yang sedang diselubungi oleh gumpalan awan seolah-olah segala awan di langit tinggi sedang berkumpul menuju ke atas ruang angkasa pulau tersebut. Bagaimana agaknya penduduk yang berada di bawah melihat pemandangan langit di angakasa pulau yang mereka tinggal itu?

Sempena dengan bulan ramadan ini, saya ambil kesempatan di sini untuk mengucapkan,
"Selamat menunaikan puasa fardu ramadan al-mubarak, moga ibadah puasa kali ini adalah lebih baik dan mantap berbanding tahun yang lalu, Insyallah"
logoblog

Terima Kasih kerana membaca, Bonus ramadan: Wallpaper

Previous
« Prev Post

1 comment:

Segala komen pembaca amat dihargai, tapi mohon komen dengan berhemah ya ! Terima Kasih !